Opoziția a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Deputații PNL, USR și PMP au cerut miercuri, în plenul Camerei Deputaților, demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al forului legislativ.

„Doream să afirm de aici, de la tribuna Parlamentului, că, în calitate de lider al grupului PNL, susțin Parteneriatul strategic încheiat cu Statele Unite ale Americii acum 20 de ani, susțin lupta împotriva corupției, susțin autonomia Justiției, ca atare consider neavenite, un abuz de putere, declarațiile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu și solicit demisia președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Acesta nu ne reprezintă, nu îi reprezintă nici pe alegătorii care m-au votat, așa cum nu reprezintă foarte mulți oameni cinstiți din această țară”, a spus deputatul Raluca Turcan.

Reprezentantul PMP Corneliu Bichineț a propus ca deputații să formuleze un alt răspuns la comunicatul Departamentului de Stat.

„Pentru a detensiona, eu cred că nu este rău și vă rog să luați aminte ca Parlamentul României, în speță Camera Deputaților, să formuleze el, noi, un răspuns ca reacție la Departamentul de Stat al SUA. De ce spun lucrul acesta? Pentru că noi avem și dreptul și capacitatea, prin liderii noștri de grup, să formulăm un răspuns. Nici domnul Tăriceanu, nici domnul Dragnea nu lucrează pe persoană fizică și nici într-un caz noi nu suntem angajații domniilor lor”, a spus Bichineț.

Un comentariu la „Opoziția a cerut demisia lui Liviu Dragnea

 • 2 decembrie 2017 la 10:08
  Permalink

  Turcan si bichinet sint niste neica nimeni aparuti in politica , ca niste ciuperci otravitoare si inca mai spera. Ce? Nici ei nu stiu.
  Prima , este emanatia lui draga stolo , un jeg , iar al doilea inventia lui ochila , deci doua loaze. Doua cucuvele care au facut treburile murdare a doi indivizi demni de dispret si sila.
  Daca ar avea un pic de decenta ar sta in banca lor. Cind vor cistiga alegerile – la anul asteapta – atunci sa emita pretentii , pina atunci , gura mica pentru ca , nu sint la guvernare. Dar , cum jegurile , sint obisnuite sa strige , hotul , asta fac , in detrimentul bunastarii celor care i-au propulsat acolo.
  Poate romanii realizeaza ca , acesti neica nimeni , nu au ce cauta acolo – in Parlament – pentru ca , nu cauta decit zizanie si discordie.
  Gura mica , pigmeilor , si treceti la treaba ca , de vorbe sintem satui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *