Preşedintele HCM, Petre Berbecaru: „Suntem pe un nesperat loc 2, la ora actuală suntem în grafic în ceea ce priveşte obiectivul”

La finalul meciurilor oficiale din acest an, preşedintele echipei vâlcene, Petre Berbecaru, a făcut pentru prosport.ro o analiză a celor ce s-au întâmplat în acest tur.

”În primele două etape am pierdut din motive întemeiate, noi veneam cu o echipă nouă, cu 11 jucătoare noi şi relaţiile de joc nu erau încă formate, apoi am întâlnit Braşovul şi Craiova, două echipe foarte bune din campionat. Am trecut cu bine peste sincopa primelor două etape, echipa şi-a văzut de treabă, a crescut de la joc la joc şi am câştigat toate celelalte partide, cu excepţia deplasării de la CSM Bucureşti, care însă ne-a mulţumit din punct de vedere al evoluţiei şi ne-a demonstrat că suntem pe drumul bun. Beneficiem de un sprijin financiar consistent din partea Primăriei Râmnicu Vâlcea, dar şi de aportul unui număr mare de împătimiţi ai handbalului, dovadă că la ultimul joc de pe teren propriu, cu Galaţi, Sala Sporturilor a fost aproape plină. Dincolo de obiectivul prioritar al clasării pe loc european, ne-am atins al doilea obiectiv, readucerea oamenilor în Sala Sporturilor. Suntem pe un nesperat loc 2, la ora actuală suntem în grafic în ceea ce priveşte obiectivul, dar urmează o perioadă dificilă. Dacă trecem cu bine de lunile ianuarie şi februarie, atunci putem spune că ne apropiem semnificativ de obiectiv, un loc de cupă europeană. Dacă vom fi feriţi de accidentări, cred că vom creşte în continuare ca joc şi ne vom realiza obiectivul. Exceptând CSM Bucureşti, care va câştiga titlul fără probleme, lupta pentru podium se va da în continuare între Vâlcea, Craiova, dar nu sunt de neglijat Zalău, Cisnădie şi chiar Braşov”, a spus Berbecaru pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *