AS Mihăeşti iernează pe primul loc în Seria Est a Ligii a 4-a. Oltul Drăgoeşti, cea mai spectaculoasă revenire

Echipa din comuna „păstorită” de primarul Constantin Bârzăgeanu, AS Mihăeşti, cândva o forţă a primului eşalon fotbalistic vâlcean, încearcă să revină în prim-plan. Formaţia din Mihăeşti a condus autoritar prima parte a campionatului în Seria Est a Ligii a 4-a şi, cum era şi firesc, a intrat în vacanţă de pe primul looc.

45 de puncte are formaţia din Mihăeştri, strânse în 17 partide jucate (15 victorii şi doar 2 eşecuri). Liderul are şi cel mai bun atac al seriei, 78 de goluri marcate, dar şi cea mai bună apărfare, 29 de goluri primite, ca şi Stejarul Vlădeşti (locul 5). Decepţia primei părţi a campionatului în serie este formaţia din Băile Olăneşti, o echipă care se bătea până nu demult la podium, acum doar pe locul 12 (penultimul).

Nou-promovata în Liga a 4-a, AS Râmnicu Vâlcea 2016 termină turul pe locul secund, la 6 puncte în spatele liderului. Cea mai spectaculoasă revenire a fost cea a echipei din Drăgoeşti (foto), locul 4 acum, după ce la un moment dat era prin partea a doua a clasamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *