Profesorul Nicu Bugheanu: „Victoraş Iacob e un paravan pentru Burleanu, de asta a anunţat că vrea şef la FRF”

Unul dintre cei care a contribuit la „şlefuirea” fotbalistică a lui Victoraş Iacob, ca junior, a fost profesorul Nicu Bugheanu. Fiind şi ziua sa de nume l-am sunat, i-am urat „La mulţi ani” şi l-am întrebat ce crede despre declaraţia fostului fotbalist de a candida la şefia FRF. „E doar un paravan pentru Burleanu. Faptul că el, acum, mai voalat, îl atacă pe Burleanu, e doar aşa, de ochii lumi”.

Întrebat ce care crede că are cele mai mari şanse de a-i lua locul lui Burleanu la şefia federaţiei, dintre Marina, Ana Maria Prodan şi Prunea, profesorul Nicu Bugheanu a spus: Cred că Marica are cele mai mari şanse. Îl duce capul. Dar, tare mă tem că Burleanu şi-a făcut o filieră pe la preşedinţii de cluburi, pe la preşedinţii de AJF-uri, în ţară, şi va fi vreu să-l schimbi. Dar daca aceşti preşedinţi sint oameni de fotbal, şi nu lingăi, ar trebui  sa nu-l susţină, pentru că Burleanu nu are nicio treabă cu fotbalul”.

„Tuturor sărbătoriților de azi le doresc „La mulţi ani”, sănătate si fericire, iar anul care vine sa fie mai darnic şi mai bun cu toţi”, a încheiat Nicu Bugheanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *