Viitorul Valea Mare termină prima parte a campionatului seriei Vest a Ligii a 4-a pe primul loc, secundată de CS Cavalerul Trac şi Păstorul Vaideeni

Bătaie la vârf pentru primul loc în Seria Vest a Ligii a 4-a. Se „duelează” formațiile Viitorul Valea Mare şi CS Cavalerul Trac Cernişoara. Până acum, câștig de cauză a avut echipa din comuna lui Costel Briceag, Viitorul Valea Mare.

Cu 37 de puncte strânse în prima parte a campionatului (12 victorii, un egal şi doar douăp eşecuri) a intrat în vacanţă gruparea din Valea Mare, de pe primul loc în serie. O secondează formaţia finanţată de Robert Dican, CS Cavalerul Trac şi Păstorul Vaideeni, ambele cu câte 31 de puncte (despărţite de golavaraj).

Cel mai bun atac al seriei e atribuit, după disputarea primei părţi a campionatului, liderului, Viitorul Valea Mare (85 de goluri marcate). Cedi din Valea Mare au şi cea mai bună apărare (24 de goluri primite).

AS Popeşti 2016 e echipa „dezastru” în serie: doar o victorie în 16 partide, două egaluri şi 13 eşecuri. Cele mai multe goluri primite, 78, dar şi cele mai9 puţine marcate, 22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *