Femeie înarmată prinsă în județul Vâlcea

În noaptea de ieri, 6 decembrie, polițiștii vâlceni au oprit în trafic mai multemașini, într-unul din autoturisme, fiind identificată o armă de vânătoare, deținutăilegal. Persoana bănuită a fost reținută.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în trafic, pe Drumul Național7, pe raza orașului Brezoi, 7 autoturisme, venind din Franța, în care se aflau maimulte persoane.Polițiștii   din   cadrul   Serviciului   Rutier,   Poliției   municipiului   Râmnicu   Vâlcea,Serviciului Acțiuni Speciale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase auoprit mașinile în municipiu, procedându-se la percheziționarea acestora.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Politiei municipiului Râmnicu Vâlceapentru verificări.

Polițiștii au identificat, asupra unei femei de 45 de ani, o armă letală de vănătoare, semiautomată.

A fost dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore, sub îndrumarea Parchetului de pelângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuându- se cercetări sub aspectul săvârșiriiinfracțiunii   de  nerespectarea   regimului   armelor   și   munițiilor    și   infracțiuniiprevăzute   de   art.   271   din   legea   nr.   86/2006   privind  codul  vamal   (contrabandăcalificată).

Femeia  urmează să fie prezentată Parchetului de pe  lângă Judecătoria RâmnicuVâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de JandarmiVâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *