ARME CONFISCATE DE CĂTRE POLIȚIȘTI DUPĂ CE POSESORII AU ÎMPUSCAT UN CÂINE!

Polițiștii   Poliției   stațiunii   Voineasa   și   Biroului  Arme,   Explozivi   și   SubstanțePericuloase au ridicat două arme de vânătoare și au înregistrat un dosar penal,după ce doi vănători ar fi împușcat un câine.

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii au demarat o anchetă în cadrul căreia au ridicatdouă arme de vânătoare, după ce doi vănători ar fi împușcat câinele unei femei dinVoineasa.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se aflala plimbare împreună cu alte  persoane şi cei doi câini ai ei, pe un drum forestier dinVoineasa, au auzit un zgomot puternic de împuşcătură şi la scurt timp s-au intersectatcu un autovehicul de teren în care a observat că se aflau doi bărbați, îmbracați înhaine de vânătoare.

La aproximativ 20 metri, după o curbă, au găsit împuşcat unul din cei doi câini  care-i însoţeau, ulterior câinele murind.

Polițiștii s-au mobilizat și au depistat autovehiculul semnalat,  în care se aflau doibărbați de 51 și 62 de ani, din Voineasa, asupra cărora au fost găsite două arme letalede vânătoare, respectivii pretinzând că se întorceau de la o partidă de vânătoare legalorganizate conform autorizaţiei prezentate în acest sens.

S-a constatat în urma verificărilor că ambele persoane sunt deţinătoare legal de armeletale şi muniţie aferentă.

Polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cele două arme de vânătoaregăsite asupra celor doi bărbați.

În   cauză   s-a   întocmit   dosar   penal,   iar  cercetările  continuă  sub   supraveghereaParchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *