Sezonul fotbalistic în Vâlcea se încheie cu partidele ce se vor disputa în week-end, contând pentru 16-imile Cupei României

Sezonul fotbalistic în Vâlcea se încheie în acest week-end cu partidele din 16-imile Cupei României. În urma tragerii la sorţi au rezultat câteva partide interesante.

Capul de afiş, meciul ce se anunţă a fi cel mai echilibrat este cel programat la Valea Mare, între liderul Seriei Vest a Ligii a 4-a, Viitorul Valea Mare şi echipa din Superligă, CS Mădulari. Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 12,00 este programat acest meci care va fi condus de divizionarul C Sebastian Lăstun. La cele două linii vor fi Ionuţ Zaharioiu şi Alexandru Colţa. Matei Marian va fi observator AJF.

Echipa de pe locul 3 în Seria Vest a Ligii a 4-a, Păstorul Vaideeni joacă sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11,00, pe teren propriu, cu echipa lui Tony Peşterean u, Minerul Costeşti. Drăgăşeneanul Alin Colţa va fi central, Mirel Cladoveanu şi Ionuţ Cojocaru vor fi arbitri asistenţi, Emil Râmniceanu, observator AJF.

Drăgăşeneanul Alin Colţa va mai fi la centru şi duminică, 10 de decembrie, la meciul ce se va juca la Buneşti, Progresul – Olteţul Bălceşti.

Secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu va avea de lucru la  două partide:

  • AS Băile Olăneşti – SCM Rm. Vâlcea  / 10 dcecedmbrie, ora 11,00, pe Sinteticul din Zăvoi
  • Oltul Drăgoeşti – Viitorul Dăeşti / 9 decembrie, ora 13,00

Meciurile următoare nu se joacă

Victoria Frânceşti – AS Chimia 2012 3-0

Prim Stroeşti – AS Bărbăteşti 0-3

Inter Lăpuşata – Lotru Brezoli 3-0

Olteţul Zătreni – Stejarul Vlădeşti 3-0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *