125.000 de vizite în doar 4 zile pentru Shopping City Râmnicu Vâlcea

In primele 4 zile de la inaugurare, zeci de mii de valceni de toate varstele au trecut pragul Shopping City Ramnicu Valcea, dorind sa descopere cel mai modern centru comercial si de divertisment din regiune. Vizitatorii au fost intampinati cu oferte atractive si reduceri de pana la 75%, cu multe surprize, dar si cu un program de spectacole si concerte sustinute de Lidia Buble, Andra si de mult indragita Gasca Zurli. Peste 125.000 de vizite au fost inregistrate de joi pana duminica.

 

Pentru peste 700 de valceni, inaugurarea Shopping City Ramnicu Valcea a insemnat si prima zi la locul de munca, acestia incepandu-si activitatea in noile spatii comerciale deschise cu ocazia inaugurarii.

 

„Am avut incredere, inca din faza de proiect, ca deschiderea Shopping City Ramnicu Valcea va fi un adevarat succes. Cei peste 125.000 de vizitatori din primele zile de la inaugurare ne-au demonstrat ca decizia de a deschide un centru comercial modern in aceasta regiune a fost ceea ce valceni aveau nevoie. Un centru comercial este un organism viu, in continua dezvoltare si adaptare la nevoile publicului, asa ca vom continua sa inauguram noi branduri si optiuni de divertisment, una dintre ele fiind chiar cinematograful Cinema City, o premiera in regiune, care-si va deschide portile la inceputul anului viitor”, a declarat Marius Mateescu, center manager, Shopping City Ramnicu Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *