Noaptea ca…hoţii sau ca… vârcolacii

În Romania se poartă negru….în suflet. Cică vom avea şi doliu naţional….trei zile, pentru regele Mihai. Preoţimea l-a scăldat în tămaie şi rugăciuni…doar, doar vor spăla păcatele comise împotriva poporului român.

El a avut o ţară, o ţară lăsată de izbelişte în momentele cele mai grele. Dar nimeni nu “vede pădurea… din cauza copacilor”. Românii sunt în doliu de 27 de ani, ani în care şi-au pierdut pofta de viaţă.

Se tot face apel la respect, la respectul faţă de monarhie…faţă de un titlu impus de un alt rege, regele Carol care a sterş pe jos cu parlamentul şi constituţia României din 1923.

Regele Carol a fost artizanul fărămiţării României, a impus dictatura regală pentru acapararea puterii şi menţinerea ei şi de progeniturile din dotare, de Mihai I, singurul său fiu.

Nu are nimeni nimic cu fostul rege Mihai I, nici tatăl sau nu a dat prea mulţi bani pe el, altfel nu-l detrona într-o manieră atât de ruşinoasă, dar trebuie să ţinem cont de faptul că nu e cazul să ne închinam la “chipuri de lut”… doar pentru faptul că s-au născut într-o famile bine plasată social…prin jocuri de culise.

Revenind la respectul datorat ….românii nu au nici cea mai mică obligaţie în acest sens, în condiţiile în care moştenitoarea regelui a dat startul la… miştocărelă…regală.

Nici cel mai prăpădit român nu şi-a îngropat părinţii noaptea…ca  hoţii…sau ca  vârcolacii, asta depinde de preferinţele fiecăruia.

Pricipesa Margareta a descoperit România între două ture la “coafor”, a găsit o ţară liberă, cu o conducere suficient de laşă şi de coruptă  încât să se lase îngenuncheată de nişte şmecheri cu ifose occidentale.

Românii nu au nevoie de capusele lăsate moştenire de Mihai I, un rege imatur, în primii trei ani, şi incapabil …în ultimii şapte ani de aşa zis mandat la cârma ţării.

E singura “moştenire” lăsata, una toxică şi costisitoare.

Plătim niste paiaţe să ne salute din mers…din mersul spre capitalele occidentale.

L-am cunoscut pe prinţul consort în campania electorală…este de o nesimţire şi o aroganţă inimaginabilă …deşi înainte de poposirea în patul principesei era un banal actor de teatru.

Nu mă interesează doliul lansat de guvern, Mihai I nu a reprezentat nimic pentru nimeni, dar mă interesează al dracului de tare banii pe care i-a oferit ca dotă cuplului Duda – Margareta.

Avem bolnavi care mor din cauza crizei de medicamente, avem copii care mor de foame, avem destule probleme care necesită fonduri.

Margareta are  bani pentru cosmeticele ei şi ale soţului…îndragostit de titulatura obţinută prin însurătoare, o centură anti-divorţ perfectă pentru un snob autentic.

Deci..dacă fiica Margareta şi-a propus să-l îngroape ca pe un vârcolac…noi nu avem nicio obligaţie.

Cică prinţul Charles şi-a anunţat participarea la înmormântarea regelui, mi-l şi imaginez bântuind noaptea prin cimitir cu o lumânare aprinsă…

O adevarată experienţă.

Telenovela va rula până la moartea prinicipesei, din păcate va rula pe banii noştri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *