Tânără ucisă la metrou. Suspecta este o femeie de 36 de ani

Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei opt în stația de metrou Dristor 1. O fată de 25 de ani a murit lovită de metrou după ce a fost împinsă de o persoană. Suspecta este o femeie de 36 de ani. Ea a fost găsită de către polițiștii de la Transport Public în zona Unirii iar dupa câteva ore de audieri a fost reținută.

Între timp s-a aflat și alte amănunte cutremurătoare. Surse din cadrul anchetei spun că fata de 25 de ani nu a fost prima țintă a suspectei ci că aceasta ar fi încercat să împingă o altă tânără de 20 de ani în stația de metrou Costin Georgian, însă aceasta a reușit să se mobilizeze, s-a urcat în metrou și a plecat. La scurt timp suspecta a venit în stația Dristor 1, iar după incident s-a făcut nevăzută.

Ministrul de Interne a transmis un mesaj prin care îi felicită pe polițistii care au reușit să o identifice și să o găsească pe femeia care a comis crima într-un timp atât de scurt:

”Felicitări polițiștilor bucureșteni!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1.

Ministrul Afacerilor Interne mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate.

În mod deosebit, pentru operativitatea și profesionalismul dovedit, echipa Brigăzii Transporturi Publice București, implicată în rezolvarea cazului, va fi recompensată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *