VIDEO: Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: NU VOI ACCEPTA CA PÂRTIA SĂ STEA ÎNCHISĂ!

Joi, 14 decembrie, va avea loc un grup de lucru la care vor fi prezenţi reprezentanţii ai Prefecturii Vâlcea, Primăria Voineasa şi Consiliul Judeţean.

„Urmare a faptului că există unele semnale publice legate de procedura de exploatare a pârtiei Transalpina Ski Resort, chiar dacă Prefectura şi Consiliul Judeţean nu pot interveni direct, am stabilit ca joi, 14 decembrie a.c., să avem o întâlnire comună cu Primăria Voineasa, beneficiar al acestei investiţii, pentru a identifica soluţia ca până la finalizarea procedurii de atribuire a administrării, domeniul schiabil de la Vidra să fie unul funcţional.”Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Un comentariu la „VIDEO: Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: NU VOI ACCEPTA CA PÂRTIA SĂ STEA ÎNCHISĂ!

 • 19 decembrie 2017 la 7:02
  Permalink

  Astept ca presul CJ pe liga enuntarea : NU VOI ACCEPTA CA PÂRTIA SĂ STEA ÎNCHISĂ! sa spuna si : NU VOI ACCEPTA CA NAPASTUITII DE LA ALUNU SA NU-SI CAPETE DREPTURILE CIT MAI REPEDE.
  Se pare ca promisiunile se fac doar in campanie electorala , iar aceasta a trecut de mult si au cam crescut si falcile , gusile si cefele , fapt ce inseamna ca nu se mai munceste.
  Pacat ca va aratati adevarata fata atunci cind napastuitii au mai multa nevoie de sprijin.
  Ce vina au acestia ca , s-a facut o exploatare irationala a unei resurse naturale? De ce nu se cauta vinovatii in managementul celor de la mina Alunu?
  Atunci cind nu stii poti sa ceri ajutor de la cei care stiu. Nu este o rusine ca nu stii , este rusinos ca stai la caldura si nu te gindesti la cei care au cu adevarat nevoie de ajutor.
  Milorad ar avea multe de spus in ce se intimpla acolo.
  Gusatii sa aiba parte de sarbatori ca si napastuitii. Adica sa le stea sarmaua in git.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *