Un popor fără școala și spital, este un popor prost și bolnav

Aș dori să fiu o muscă, să pot intra în creierul acestui primar Mircia Gutău să înțeleg care este adevăratul motiv pentru care dorește aceste schimbări în structura învățământului vâlcean.

Domnule, aflați că si eu am terminat acest liceu “Henri Coandă” și ca mine au fost mulți.

Acest liceu a avut premianți, olimpici, inspectori școlari județeni, inspectori generali, a dat acestui județ generații de mecanici valoroși, a dat electromecanici valoroși, a dat oameni în administrația publică, a dat primari, a dat sportivi de performanță …. De ce doriți să îl desființați?

Domnule, ca primar pe mine nu mă reprezentați ….. Liceul Oltchim și el a dat oamenii de o super valoare acestui județ, chimiști de renume mondial, doctori în chimie, directori generali, inspectori etc … De ce doriți să îl desființați ?

Acea replică că doriți să faceți o școală de meserii este o abureală, o gargară pentru electoratul dumneavoastră …. nu și pentru noi majoritatea….

De ce doriți din toate puterile să faceți acest lucru … simplu ….

Aceste licee, nu vă stau dumneavoastră la ordine, nu au acceptat de bunăvoie să vi le încredințeze ….

Dacă doriți școală de meserii, aflați că poate nu știți … ambele licee sunt tehnologice și categoriile de elevi din aceste două instituții sunt poate viitorul meseriașilor pentru combinate și fabrici auto …

Dacă doriți aceste școlii de meserii veniți cu proiecte publice – private și faceți le și mai performante….așadar scutiți-mă de gargara dumneavoastră politică și luați labele de pe aceste instituții, care vă vor aduce dumneavoastră domenii imobiliare ….Nu uitați că mai aveți un dosar pentru Abuz în Serviciu … !!!

Fac apel la toți consilieri locali, nu contează de culoarea politică, la toți profesorii celor două licee și la toți inspectorii să nu se lase intimidați .

NU DORIM ÎNCHIDEREA NICI A GRĂDINIȚELOR, NICI A ȘCOLILOR, NICI A SPITALELOR….

Dorim să le modernizăm, să le rentabilizăm, să le responsabilizăm…

“Un popor fără școala și spital, este un popor prost și bolnav “….

  1. Brăgău

Un comentariu la „Un popor fără școala și spital, este un popor prost și bolnav

  • 29 decembrie 2017 la 14:22
    Permalink

    Si eu cred ca numai interese meschine determina hotararile acestui om.A facut si lucruri bune pentru oras si locuitori dar are si foarte multe realizari impotriva oamenilor acestor locuri.Nu le va recunoaste niciodata!Posibil ca ,,cineva” sa-l mai recompenseze!Nu toate faradelegile se pot cumpara!.Cred ca nu exista CALIFICATIVE pentru un om care desfinteaza o scoala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *