VIDEO: Consiliul Local Râmnicu Vâlcea a aprobat desființarea liceelor Oltchim și Hendri Condă

Joi, 14 decembrie a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Cel mai încins punt de pe ordinea de zi a fost ”aprobarea Proiectului reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anul şcolar 2018-2019”, sau pe scurt reorganizarea liceelor tehnologice „Henri Coandă” (Mecanic 2) și  „Oltchim” (Chimic) prin ”divizarea totală”.

Așa cvum era de așteptat, chiar dacă au existat discuții aprinse pe acest subiect, proiectul a fost aprobat cu majoritatea de voturi. Doar consilierii PNL au votat împotrivă, iar consilierul Alina Dobrete (cadru didactic și inspector școlar).

DESCARCA AICI PROIECTUL DE HOTARARE

Un comentariu la „VIDEO: Consiliul Local Râmnicu Vâlcea a aprobat desființarea liceelor Oltchim și Hendri Condă

 • 17 decembrie 2017 la 8:41
  Permalink

  Nu mai mira pe nimeni smecheria moldoveneasca a surogatului de primar. Iar daca printre cei care au votat se afla si bufloiul alde dany , chiar ca , totul este clar. Atita timp cit orice prost poate deveni consilier local – ca si lingaul lui remus , cel mereu tinar si nelinistit – ce rost mai au liceele?
  La cita minte au , la capul mic iar creierul lejer , asta este gindirea celor care au mintit atit de frumos in campania electorala. Cel mai penibil este si va fi in continuare , zoaie tache , creatorul lui dany si a ltor neica nimeni.
  Rusine sa va fie. Chiar , ca meritati ca sloganul , dna sa vina sa va ia , sa se puna in practica.
  Dar cum si la dna sint numai jeguri , nu se va intimpla nimic.
  Prin actiunile prezente , actuala conducere a Primariei , arata ca fostele probleme cu legea , nu au fost intimplatoare. Speram sa fie doar trecatoare , acum , si sa-si revina , pentru ca , „beciul domnesc” nu s-a reabilitat iar afara este destul de frig. Dany are din ce trai peste iarna , pentru ca are osinza mare , dar ce fac cei dezavantajati de fizic?
  Sigur o sa strige ca din gura de sarpe ca sint victime.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *