Violatori reținuți de polițiști

În noaptea de 14/15 decembrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești șiPoliției orașului Horezu au depistat și reținut doi bărbați din comuna Oteșani,bănuiți de comiterea infracțiunii de viol, în după-amiaza zilei de 14 decembrie a.c.

Polițiștii au reținut noaptea trecută doi bărbați din Oteșani, de 21, respectiv 26 deani, bănuiți că ar fi violat o femeie de 43 de ani, faptă comisă pe raza comuneiOteșani.

În seara zilei de 14 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Oteșanicu privire la faptul că, soția sa a fost agresată sexual, fiind abordată de doi bărbațidin localitate, în timp ce se întorcea de la un magazin din comună.

Aceștia ar fi agresat-o fizic și ar fi întreținut raporturi sexuale cu victima, fără voiaei.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, a fost înregistrat un dosar penal, iar înurma investigațiilor efectuate cu operativitate, aceștia au reușit depistarea și reținereacelor două persoane bănuite. După aproximativ 4 ore de la sesizare, aceștia au fostîncarcerați  la  Centrul de Reținere și  Arestare  Preventivă Vâlcea,  urmând să  fieprezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere  de  arestarepreventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *