ALDE îşi consolidează poziţia, la Glăvile

Nicolae Ana şi Mariana Zevideanu, aleşi în conducerea organizaţiei

Sâmbătă, deputatul Dumitru Lovin – liderul ALDE Vâlcea şi vicepreşedintele George Guţui s-au întâlnit cu colegii lor de la Glăvile, care şi-au ales o nouă conducere şi au cooptat noi membri în organizaţie. Cu această ocazie, au fost discutate şi probleme de interes local, cum ar fi starea drumului judeţean şi nevoia extinderii sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, în satul Batârăşti, dar şi în alte zone din comună.

De sâmbătă, organizaţia ALDE de la Glăvile este condusă de Nicolae Ana, iar colega acestuia din Consiliul Local, Mariana Zevideanu, a fost aleasă secretar şi lideră a structurii de femei. Geangavela Ion şi Chituc Gheorghe ocupă poziţiile de vicepreşedinţi, iar Cristina Zevideanu îi va reprezenta pe tineri. Buşe Ilie, Avram Nicolae, Chiriţă Vasile, Avram Constantin, Jianu Florina, Cedică Gheorghe, Batîr Constantin, Duicu Mihai, dar şi alţi membri ALDE din Glăvile au profitat de prezenţa deputatului Dumitru Lovin printre ei şi i-au cerut sprijinul pentru două investiţii importante: reabilitarea DJ 677 A şi introducerea sistemelor de apă şi canalizare în toate satele, întrucât, în prezent, administraţia publică locală derulează un astfel de obiectiv de investiţii doar în Olteanca.

La rândul său, parlamentarul le-a promis că va sprijini toate proiectele comunităţii lor şi va discuta cu cei de la PSD să aibă în vedere şi celelalte zone din localitate. Nu în ultimul rând, Dumitru Lovin le-a recomandat colegilor săi să-şi ia foarte în serios misiunea de a consolida poziţia ALDE în comună, dacă vor să aibă o voce mai puternică în Consiliul Local Glăvile, începând din 2020.

2 comentarii la „ALDE îşi consolidează poziţia, la Glăvile

 • 19 decembrie 2017 la 6:51
  Permalink

  In stilul caracteristic , zoaie tache minte in continuare chiar daca stie ca nu mai are credibilitate.
  Tinichigiul cel nepriceput a fost trecut din secretar ca vicepresedinte. La penuria de oameni de calitate se trece la rotirea cadrelor. Bun amiscare. Ce nu stie lumea este ca , cel care le da lectii a luat o lectie la alegerile din comuna Vladesti.
  Zoiae si ai lui navlegi nu inteleg ca nu pot face politica cu semianalfabetizati. Ma mir ca nu a promis alte avantaje ci doar ca va apela la PSD sa-i rezolve lui problemele de interes local. Ce minimalizeaza zoaie este ca , in urma cu ceva timp , el personal a cersit MUIE de la cel care este astazi presedinte al CJ. Se pare ca i-a placut daca mai cere.
  Cetateni din Glavile nu va lasati dusi de val , pentru ca acest monegut nu este mos Craciun este doar un batrin nevolnic , avar si mincinos. Este posibil sa fie lupul din scufila rosie. Sa nu va asteptati la ceva bun din partea lui. Intrebatii pe cei care au fost cu ceva timp lideri alde in Glavile.
  Iar dupa aceea o sa va convingeti de caracterul tinichigiului si al zoitului.

  Răspunde
 • 6 ianuarie 2018 la 8:32
  Permalink

  Daca fostul meu coleg de liceu Nicu Ana citeste acest mesaj il rog sa ma contacteze. Am ramas surprins ca s-a desfiintat Liceul de Chimie, pacat de colegul nostru Bazavan ca nu a avut sustinere in Consiliul Municipal Rm. Valcea. Inseamna ca daca nu ne intalnim anul acesta , la 40 de ani de la absolvire, nu o sa mai avem ocazia sa ne mai intalnim in cadrul Liceului de Chimie. Nr. meu de telefon 0726/930778. Cu stima Ilie Lautaru. Astept sa ne vedem Nicule.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *