Cristian Pomohaci înlocuit de către Petrică Mîțu Stoian

În urma controverselor ce s-au iscat în urma invitării inerpretului de muzică populară Cristian Pomohaci să cânte în acest week-end în centrul orașului de către Primăria Râmnicului, aceștia din urmă au decis să îl înlocuiască pe acesta cu interpretul Petrică Mîțu Stoian.

Ieri seară, primarul orașului a declarat printr-un comunicat de presa următoarele:

”Am decis, inițial, invitarea interpretului de muzică populară Cristian Pomohaci să susțină un concert de colinde în Scuarul Mircea cel Bătrân pe 23 decembrie la solicitarea numeroşilor admiratori din Râmnicu Vâlcea ai artistului şi plecând de la premiza că, în absența unei condamnări, fiecare persoană beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Ulterior, văzând controversele derulate în special în mediul on-line şi nedorind să iscăm tensiuni şi dispute mai ales într-o perioadă deosebită precum cea de dinaintea Crăciunului, am analizat lista artiştilor disponibili în această perioadă şi l-am invitat pentru spectacolul de sămbătă, 23 decembrie, de la ora 18.00, din zona centrală pe cunoscutul interpret Petrică Mîțu Stoian.

Totodată, fanii cântărețului Cristian Pomohaci vor putea să-l asculte pe acesta tot pe 23 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Consiliului Județean, într-un concert de colinde cu intrare gratuită.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *