OFLD Valcea, Mos Craciun pentru o zi, a oferit surprize copiilor internati si personalului

Ieri seara, Mos Craciun a poposit  si la sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea. Monica Sarpe, presedinta Organizatiei de Femei a Aliantei Liberal Democratilor Valcea, impreuna cu alte trei colege de  partid au impartit daruri copiilor internati in sectia de pediatrie. Micutii au primit jucarii, fructe si dulciuri. Impartirea cadourilor a fost o adevarata aventura, copiii  internati aveau   3-4 anisori.

Cea mai mare surpriza a fost oferita personalului de la bucatarie, doamnele care asigura hrana copiilor internati au primit cadou doua seturi de vesela pentru gatit si una pentru servit masa.

Medicul primar Dorina Constantinescu, seful sectiei de pediatrie, a fost placut surprinsa de gestul conducerii  OFLD Valcea,  sectia a fost de curand  modernizata iar dotarea se face din mers.

Presedinta OFLD Valcea a precizat  ca doamnele din organizatie au luat déjà date pentru o noua donatie:

“Am incercat sa oferim o mica bucurie copiilor internati, dar nu numai. Am aflat ca sectia are nevoie de vesela pentru gatit si am decis sa facem o surpriza si celor care lucreaza in aceasta sectie. Si am reusit, speram sa avem succes si cu urmatoarea actiune.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *