Puiu Niţulescu, antrenor FC Teleşpan: „În Vâlcea sunt foarte mulţi copii buni pe care ar trebui sa-i valorificam noi, să nu plece în altă parte, nu să profite alte judeţe de produsele noastre”

După ce a jucat fotbal la nivel județean, Puiu Niţulescu a început, de puţin timp, să antreneze copii la Clubul FC Teleşpan. Astfel, acesta lucrează cu grupa copii născuți 2009, de un an jumate. La început a avut la pregătire 3-4 copii, acum sunt 9.

Ultimul turneu de pregătire la carfe Puiu Niţulescu a fost prezent cu grupa sa a fost „Memorialul Traian Popa”, în Polivalentă, competiţie pe care a şi câştigat-o, după finala adjudecată cu SCM.

Grupa de copii antrenată de Puiu Niţulescu: Enache Leonard, Lazăr Luca, Văduva Luca, Dospina Luca, Anghelus Erik (căpitanul echipei şi cel declarat cel mai tehnic jucător al turneului „Memorialul Traian Popa”) Ioil Radu, Ruşitaru Ayan, Dina Robert şi Sinescu Lucian.

În paralel, Puiu Niţulescu mai lucrează, alături de profesorul Lucian Catargiu şi de Dragoş Gâlicea, la grupa 2010 şi 2011, supervizati de patronul clubului, Dumitru Teleşpan.

Antrenamentele le fac pe terenul sintetic sau sala de sport a Liceului Chimic

„Am muncit mult până să-i fac pe copii să inţeleleagă ce înseamnă sportul, mai ales fotbalul. am reușit şi cu părinţii să-i facem să inţeleagă că sunt copii şi deocamdată să nu ceară rezultate. Clubul FC Teleşpan a revenit in centrul atenţiei fotbalului din Vâlcea. Încă suntem la început, dar copii promit. La grupa 2009 avem cel putin 2-3 copii care au talent şi perspectivă. Remarc munca colegilor de la celelalte cluburi. În Vâlcea sunt foarte mulţi copii buni pe care ar trebui sa-i valorificam noi, să nu plece în altă parte, nu să profite alte judeţe de produsele noastre. Mulţumesc domnilor Mitică Teleşpan şi Lucian Catargiu pentru susținere si încredere”, spune Puiu Niţulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *