Juniorii de la AS Bărbăteşti au fost premiaţi cu cadouri de primarul comunei, Constantin Banacu

Vineri, 22 decembrie, primarul comunei Bărbăteşti, Constantin Banacu a făcujt un gest frumos, oferind cadouri de Moş Crăciun echipei de juniori a clubului AS Bărbăteşti, antrenată de Mihai Ciobanu.

Festivitatea a avut loc în centrul comunei, în faţa primăriei, sub privirile locuitorilor aflaţi în zonă.

Au fost premiaţi de Moş Crăciun (dl primar Banacu) jucătorii:

Ianis Uscatu, Alberto Efitimie, Alexandru Păunescu, Ceorge Chiţa, Ianis Giurcă, Sebastian Manu, Vlăduţ, Antonio şi Marin. A lipsit motivat, fiind pleecat la taică-său, Stefy Costiug.

„Apreciez gestul domnului primar care, sincer să fiu, nu a fost o surpriză, ştiind faptul că dânsul este alăpturi de tinerii comunei şi a susținut moral şi material echipa mea de copii de la înfiinţare. Trebuie să spun că de câte ori am apelat la dânsul cu probleme pentru copii, totdeauna am fost susţinut sau ajutat. Profit de moment pentru a-l felicita şi a-i ura domnului primar Banacu „La mulţi ani!” şi sper să avem o colaborare la fel de bună şi în 2018. Îi felicit pe copii pentru aportul adus la echipă şi, de asemenea, felicit părinţii şi le mulțumesc pentru susţinerea şi sprijinul acordat şi le urez „La mulţi ani” şi lor”, spune antrenorul Mihai Ciobanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *