La schimbarea „prefixului” (împlineşte 50 de ani), Lucian Giurcă îşi doreşte, în primul rând, sănătate

Azi, fostul fotbalist, actualmente antrenor la echipa de Superligă, FC Băbeni, Lucian Giurcă, schimbă prefixul: împlinește 50 de ani. „Deocamdată nu simt că am ajuns la borna 50, e ok”.

Care a fost cea mai importantă realizare a sa, ca fotbalist: „Eu spun că a fost, mai degrabă, noroc, faptul că am făcut armata la Steaua în 86, când au câștigat Cupa Campionilor” Şi apoi când am jucat la Vâlcea şi am avut onoarea şi plăcerea să joc alături de nume mari precum Iancu Ccarabageac, Mitică Teleşpan,  Marin Nicolae, Mangalagiu”.

Familial, Luci Giurcă spune că se simte împlinit: ”  Am o fetita care s-a măritat şi e liniştită, un ginere la fel de serios și cuminte”.

„Cursurile PRO au fost bine venite, pentru că învăț multe, lucruri noi.  Am colegi cunoscuţi ca foşti fotbalişti precum Adi Mutu, Giani Chirită, Tibi Bălan, Grigore.

Pe viitor, sigur că îmi doresc să găsesc o echipă de Liga a 3-a pe care să o antrenez. Deocamdată, la Vâlcea nu avem aşa ceva, dar am vrut să fac aceste cursuri să am diploma acolo, nu se știe niciodată. Apoi, trebuie să spun că lectorii care ne predau acolo vin cu noutăți şi au o tehnologie avansată”.

Pentru viitor, Luci Giurcă îşi doreşte, în primul rând, sănătate.

Cu FC Babeni ţinteşte intrarea in play- off, şi apoi rezultate cât mai bune.

Giurcă crede că faţă de anul trecut, nivelul valoric al Superligii a scăzut. Acesta ar vrea ca la intrarea în play-off sau play-out echipelor să li se înjumătățească puncte, ca la Liga 1.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *