Câte o victorie pentru echipele de volei, juniori şi cadeţi, de la CNMB, în sezonul regulat

Primele trei runde din campionatul regulat nu au fost deloc de bun augur pentru voleibaliştii juniori de la CNMB. În Seria C, acolo unde au fost repartizați, juniorii vâlceni au pierdut două din  meciurile disputate în rundele 2-4, iar în prima au stat.

CNMB a pierdut, 0-3, în Sala Capelas, meciul cu CNNT Craiova, apoi au pierdut, 1-3, la Cluj, cu CSS Viitorul. În runda a 4-a,  CNMB a învins acasă, pe CSS Bega Timişoara, scor 3-0. În etapa a 5-a, vâlcenii au pierdut, 0-3, la Blaj, cu CSS. Runda următoare, CNMB va sta (va fi prima rundă din retur), după care vâlcenii vor juca la Craiova, cu CNNT . Până la finalul sezonului regulat, vâlcenii vor mai juca acasă cu CSS Viitorul Cluj (runda a 9-a), la Timişoara, cu CSS Bega, apoi în Sala Capela, în runda a 10-a, cu CSS Blaj.

În campionatul de cadeţi, echipa CNMB a câştigat un singur meci, în Seria C. Vâlcenii au învins pe Westar Arad, scor 3-0. Apoi, vâlcenii au pierdut, 0-3, acasă, cu CNNT Craiova, , la Caransebeş, 0-3, apoi la Blaj, 0-3, la Arad, cu CS Provolei, 0-3, la Arad, cu Westar, 0-3 şi la Craiova, cu CNNT, scor 0-3. Până la finalul sezonului rfegulat, CNMB va mai juca acasă cu CSS Caransebeş, la Blaj, cu CSS şi acasă, cu CS Provolei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *