Situaţia Centralizată A Lucrărilor Derulate De Sc Apavil Sa În Municipiul Rm. Vâlcea

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 15 – 19 ianuarie 2018 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. S-au executat lucrări de amenajare teren prin betonare/asfaltare pe străzile : Dealul Malului II, Gib Mihăescu PT25, Ostroveni PT2.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe strada  Dealul Malului II- Stația de pompare.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, bulevardul Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

–              S-a finalizat lucrările de înlocuire a rețelei de apă potabilă și branșamente pe strada Dacia nr. 15, Sc. A, B și C;

–              Au început lucrările pentru executarea Stației de Pompare Apă Potabilă pe strada Intrarea Stăncioiului;

–              Au fost verificate și curățate, manual și mecanizat, gurile de scurgere și  căminele de canalizare;

–              Au fost aduse la starea inițială suprafețele carosabile în zonele în care s-a intervenit;

–                              Au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

–              S-au finalizat lucrările de înlocuire branșament apă potabilă pe strada Gib Mihăescu – PT 25.

CĂMINE CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră la următoarele adrese: Matei Basarab – Bl. 118, Matache Temelie – Bl. 72, 73, 74, Dacia – Bl. 84, Bl. 14, sc. A, Aleea Garoafelor – Bl. C32, sc. A+B, Mihai Eminescu – Bl. C21, Bl. A10, Lucian Blaga – Bl. S2, Tineretului – Bl. A18, Aleea Melodiei – Bl. N11, sc. B, Aleea Crinilor – Bl. R13, Bl. R14, Petre Constantinescu nr. 11A, Inătești  nr. 48, Apusului  nr. 2C, Nicolae Iorga – Bl. A27/1, sc. A, Mihai Sorescu – Bl. A38/1, sc. B, Bl. A38/2, sc. A și B, I.L. Caragiale – Bl. A34/2, sc. A și B, Lucian Blaga – Bl. A42/2 sc. A și B, Bl. A31/1, Bl. A42/1, Luceafărului – Bl. A1, sc. B, Marin Preda – Bl. A28/1, sc. A, Nicolae Labiș – Bl. B4, sc. B, Calea lui Traian – Spitalul Județean de Urgențe, Știrbei Vodă  nr. 146.

S-au verificat și curățat manual căminele de canalizare și gurile de scurgere pe stăzile: 1 Mai, Alexandru Sahia, Mircea Eliade, George Enescu, Antim Ivireanu, Petrișor, Zambilelor, Inătești, Independenței, Stirbei Vodă, Republicii, Nicolae Titulescu, Doctor Hacman, Matei Basarab, Libertății, Tineretului, Tudor Vladimirescu, Calea lui Traian, Carol I, Regina Maria, General Magheru, Maior V. Popescu, Cerna, Gib Mihăescu, Ostroveni, Marin Sorescu, Lucian Blaga și Nicolae Iorga.

56 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 56 apometre, dintre care 54 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. Au fost realizate 9 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece, montate în rețea. De asemenea, au fost întocmite 17 avize amplasament și un aviz tehnic de branșare.

Un comentariu la „Situaţia Centralizată A Lucrărilor Derulate De Sc Apavil Sa În Municipiul Rm. Vâlcea

 • 21 ianuarie 2018 la 18:04
  Permalink

  Nimeni nu intelege pentru ce o societate comerciala subordonata Primariei da comunicate de presa cu activitatile desfasurate. Asta demonstreaza ca vor sa mascheze nemunca. Dar daca tot dau aceste comunicate atunci sa puna un roman sa le ticluiasca nu un turc , tatar sau nu stiu ce alta natie. Decit sa srie „s-a finalizat” in loc de s-au finalizat , mai bine tacere. Probabil ca , cineva care stie ca aceasta societate colcaie de lipitori de afise , lingai si alte putori , doreste sa arate ca se munceste ca in proverbiala scena de la mascarada denumita revolutie si anume : „Mircea , fate ca muncesti”.
  In acest caz , chiar ca APAVIL trebuie sa-si puna lucratorii la treaba pentru ca , acele geigere pe care le pomenesc ei nu preiau apa pluviala niciodata si pe trotuar , esti facut leoarca de soferii fara educatie sau prost crescuti.
  Care camine menajere au fost reabiltate , deoarece in zona 1 Mai toate sint vai mama lor.
  Baieti , lasati gargara si treceti la munca , pentru ca , aceasta crestere cu 30% a taxelor locale a fost facuta si pentru a va crea voua confort in birouri pentru a putea sta lejer la taclale.
  Ce parere au edilul surogat , „distinsul economist” controlor administrator public si ceilalti trepadusi numiti pe criterii politice?
  Sau toti sint dupa principiul : „la placinte inainte , la razboi , nu noi”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *