HCM Rm. Vâlcea termină turul, în Liga Florilor, pe locul 2 şi aşteaptă revanşa cu HC Corona Braşov

Fără a lua în calcul pe CSM Bucureşti, se poate spune că HCM Rm. Vâlcea este performera primei părţi a campionatului în Liga Florilor. Gruparea antrenată  de prof. Aurelian Roşca a terminat turul de campionat pe locul secund, reuşind incredibila performantă de a avea 10 victorii în ultimele 11 partide disputate.

De altfel, în tur, vâlcencele au pierdut meciurile din primele două etape (22-23 la Braşov, 24-28, acasă, cu SCM Craiova) după care a urmat o serie de 10 victorii, fetele noastre pierzând doar în runda a 8-a, 24-27, la Bucureşti cu CSM.

Faţă de adversara sa de duminică, HC Corona Braşov, HCM Rm. Vâlcea are două goluri mai puţin marcate (Braşov are 331 de reuşite în 13 partide, în timp ce Vâlcea are 329). În schimb, vâlcencele au primit 286 de goluri în 13 partide, faţă de 323, câte are Corona.

După eşecul din runda trecută, 18-29, de la Craiova, cu SCM, conducerea clubului din Braşov l-a demis pe antrenorul Costică Buceschi, l-a numit interrimar pe Vasile Curiţeanu şi a exclus din lot patru jucătoare:  Ana Maria Mîrcă, Camelia Hotea, Cyntia Tomescu şi Laura Popa.

Partida HCM – Corona Braşov, care poate fi şi un motiv de revanşă după eşecul din prima etapă, pentru vâlcence, se va disputa duminică, 28 ianuarie, de la ora 16,30, în Sala Traian şi va fi transmisă în direct de TVR 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *