Steluța Luca candidează pentru încă un mandat de vicepreședinte al FR Handbal

Într-o postare pe pagina personală de facebook, fosta jucătoare a Oltchimului, Steluța Luca și-a anunțat oficial intenția de a candida la alegerile pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal.

”Nu mai este un secret faptul că voi candida la alegerile din 14 Februarie. Nu pot să spun „pentru încă un mandat” deoarece sunt vicepreședintele Federației Române de Handbal din 28 Iunie 2016 și asta înseamnă un an și 230 de zile, dar pot susține că activitatea de până acum, lungă sau scurtă, m-a făcut să înțeleg ce înseamnă administrația.

Anunțul meu nu se dorește a fi un moment al bilanțului, cu rezultate sau eventuale eșecuri, ci dorește să răspundă celor care, în dese rânduri, îmi adresează aceasta întrebare și, mai ales, mă susțin să candidez. Tuturor le mulțumesc, nu le ascund faptul că am nevoie de sprijinul lor și totodată îi îndemn să aibă încredere în continuitate.

Eu am ales sa cred în continuitate. Și vorbesc în cunoștință de cauză, referindu-mă la proiectele începute și la ale căror parteneri ați fost, la cele pe care le cunosc și știu că vor avea finalitate. Totodată, mai vorbesc despre acea recunoștință adusă antrenorului și sportivului, participantului la activitatea sportivă handbalistică în general.

In mod evident, mă gândesc la handbalul feminin pe care pot să îl slujesc, cel puțin la fel de bine cum am făcut-o din postura de jucătoare și antrenor. Acum am luat o opțiune clară privind viitorul meu de când lucrez în cadrul Federației Române de Handbal. Am avut timp să observ diferențele dintre a fi în teren și a fi în tribună sau în birou. Ce am realizat este că, la fel ca și pe teren, noi formăm o echipă. M-am convins că împreună putem lupta pentru țelurile înalte pe care ni le stabilim, că toți ne dorim aceleași lucruri și că părerea fiecăruia dintre dumneavoastră contează. Păreri pe care le voi asculta în continuare, v-ați convins de colaborarea mea și cred în faptul că și ceilalți doi colegi alături de care voi candida – la funcția de președinte Alexandru DEDU și vicepreședinte reprezentant pentru handbalul masculin Ionuț Rudi STĂNESCU – vor demonstra aceeași disponibilitate.

Încă o dată, am încredere și vă mulțumesc pentru faptul că veți alege să continuăm povestea începută în 2016”, a scris Steluța Luca.

La alegerile pentru conducerea FR Handbal din data de 14 februarie și-au anunțat, până acum, oficial candidatura actualul președinte Alexandru Dedu și fosta jucătoare a Oltchimului Narcisa Lecușanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *