HCM câştigă, în Polivalentă, disputa cu HC Corona Braşov şi îşi consolidează locul 2 în Liga Florilor

Transmisă în direct de TVR, şi urmărită live de circa 2500 de oameni, partida desfăşurată duminica trecută în SDala Traian, HCM – Corona Braşov a arătat o echipă, cea a Vâlcii, invincibilă, echipă gata să facă pasul spre Europa.

Corona era una din cele trei echipe (alături de SCM Craiova şi, desigur, CSM Bucureşti) care câştigase cu HCM în tur (a fost chiar meciul de debut al celor două echipe în campionat). D

De data aceasta, altfel au stat lucrurile. Vâlcea a controlat meciul de la un capăt la altul, lăsând impresia că nu poate fi învinsă nici dacă se juca o zi şi-o noapte.Cu ucraineanca Glibko din nou „vioara întâi), HCM a pus 6 puncte între ea şi gruparea de sub Tâmpa la pauză (15-9). Partea a doua a fost mai echilibrată, iar Vâlcea a păstrat ecartul de 5 goluri, la final: 30-25.

Cu 33 de puncte strânse în 14 meciuri, HCM rămâne pe locul 2 în Liga Florilor, urmată de SCM Craiova, echipă ce are 29 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Următorul meci oficial pentru HCM va fi chiar la Craiova, cu SCM, joi, 8 februarie, de la ora 17,30.

HCM: Blazek, Razum, Ciucă – Gavrila 2, Mitrache, Băcăoanu 4, Adespii, Krnic 3, Lopez 5, Vukcevic 1, Glibko 8, Florica 2, Fraga 1, Vasileuskaya 4, Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *