Lucrările de modernizare a comunei Dănicei continuă și în 2018

Primarul Comunei Dănicei, Dumitru Pirneci ne-a informat că și în 2018 vor continua lucrările de modernizare din localitate.

Printre proiectele mari ale comunei se numără modernizarea şcolii din satul Lăunele de Jos, proiect ce se ridică la valoarea de 7 miliarde lei vechi și este finanțat prin Ministerul Dezvoltării.

Un alt proiect mare care se va demara în 2018 în comuna Dănicei este construirea unui Cămin Cultural de la zero. Fondurile ar urma să vină de la Compania Naţională de Investiţii, iar primarul Dumitru Pirneci este convins că va obține finanțarea deoarece este nevoie de un astfel de centru în localitate.

Comuna Dănicei este compusă din 13 sate și străbătută de aproximativ 115 kilometri de drumuri sătești și comunale, însă o mare parte dintre aceste drumuri un sunt la standarde europene, iar Dumitru Pirneci vrea să schimbe acest aspect.

Pentru 2018 sunt programate ca lucrările de pe DC 181 şi DC 182 să fie finalizate, în timp ce alți 7,5 kilometri de drum comunal va intra în reabilitare.

Tot odată, primarul Dumitru Pirneci a declarat că în acest momento rețeaua de apă acoperă 80% din suprafața comunei și un se va oprii până când aceasta un va ajunge la 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *