Competiţiile din cadrul ONSS şi OG, în plină desfăşurare, la Vâlcea

În această perioadă, în diferite localităţi din Vâlcea au avut loc şi câtgeva etape de sector din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi a Olimpiadei Gimnaziilor.

Mai întâi s-au desfăşurat etapele de sector, gimnaziu, handbal, fete şi băieți.  Acestea au avut loc la Horezu, Drăgășani, Bălcești şi Rm. Vîlcea

La competiţia de la Horezu, la fete, s-au calificat mai departe echipe ce au reprezentat localităţile: Horezu şi Slătioara, iar la băieţi: Horezu, Costești şi Pietrari.

A urmat Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar (ONSS) la fotbal, ciclul primar,  una din compşetiţţile de sectolr fiind găzduită de sala de sport a Liceului Constantin Brâncoveanu din Horezu

Au fost întreceri la fete şi băieți

Au participat (la competiţia de la Horezu): echipele din Berbesti, Horezu şi Pietrari – fete, şi s-a calificat echipa din Horezu, în finala cu Pietrari.

La băieţi au intrat în concurs echipele din Slătioara, Stroesti, Berbesti, Horezu şi Pietrari. A câştigat Horezu, în finala cu Slătioara.

Urmează etapa pe județ,  la Rm. Vâlcea

Între timp se desfășoară celelalte etape la ciclul gimnazial şi liceal

Astfel, la baschet, gimnaziu și liceu, fete şi băieți, întrecerea va fi la Rm. Vâlcea (sala de sport a Colegiului Național Alexandru Lahovari)

La fotbal fete, giumnaziu şi liceu, va avea loc faza de sector.

În luna martie, la Rm. Vâlcea este programată etapa judeţeană la  rugby tag mixt – gimnasziu, liceu şi primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *