Statul interlop contraatacă …statul paralel

Traim într-o piesă de prost gust. Penalii vor să-şi ia înapoi dreptul de a fura sub reflectoare. Anonimatul le pică greu. Aşa zisul stat paralel îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă, va fi ucis la scenă deschisă  de „părinţii” care l-au format.Ultima jertfă făcută pentru salvarea camarilei iterlope.

Familia Cosma, cu ADN de infractor, a lansat un atac furibund la DNA în speranţa că –şi va asigura libertatea.

Procesle sunt finalizate: tatăl are de executat 8 ani de închisoare, fiul…doar cinci.

Capul de acuzare: luare de mită şi trafic de influenţă.

Un lucru este cert, in familiile mafiote, odraslele îşi întrec părinţii. Vlad Cosma a ajuns la doar 29 de ani un infractor condamnat şi deputat PSD.

Tatăl şi-a văzut visul împlinit, fiul ştie să fure şi să transforme mizeria într-un spectacol grotesc.

Baronii de Prahova au prins momentul prielnic, aparent, guvernul PSD nu-i prea poate ajuta…procesele s-au judecat, pedepsele au fost stabilite.

Domnul Vîlcov, omul cu gusturi morbide, beneficiază de o condamnare cu închisoarea pe o perioadă de 8 ani, dar mai stă o tură în baza unei adeverinţe de bună purtare eliberată de Liviu Dragnea.Nu poţi să arunci în puşcărie părintele celui mai imbecil proiect de guvernare.

Finalul va fi acelaşi. Vâlcov şi cei doi Cosma vor ajunge la puşcărie, dacă peste noapte nu vor fi încărcaţi în avion cu destinaţia Madagascar. Mazăre îi aşteaptă la o săritură cu paraşuta.Iar lista rămâne deschisă.

Trăim un moment istoric, ăsta ne mai lipsea, când penalii înregimentaţi în funcţii de conducere fac front comun pentru sabotarea justiţiei şi a organelor de anchetă.

Zornăie cătuşele în jurul lor, mai ceva ca clopotul de la Putna, dar nu se lasă, aruncă pe piaţă  informaţii oligofrene: statul paralel şi poliţia politică aflată sub comanda lor îi atacă.

Spectacolul nu merită vizionat, dar băieţii merită internaţi în puşcărie sau făcuţi pachet şi trimişi în Madagascar.

Din nefericire,  acţiunea de igienizare a clasei politice a fost anulată pe o perioada de trei ani, cam atât va rezista guvernarea pesedistă, nu pentru că ar pierde puterea, pentru că nu are cine să o ia, ci pentru că se vor scoate singuri în afara jocului.

PSD  a renunţat la ultimul an de mandat. Fostul lider al PSD   Victor Ponta, fost premier, şi-a dat de demisia pe reţelele de socializare din cauza dramei de la Colectiv.

O făcătură politică prin care a încercat să-şi valorizeze şansele la preşedinţia României. Un meci pierdut din cauza aroganţei.

PSD va încerca aceeaţi formulă şi la alegerile prezidenţiale din 2019. În definitiv, ciclicitatea istoriei a fost confirmată, chiar şi privinţa gafelor politice, a strategiei politice, iar PSD va înregistra un nou eşec.Imaginea va fi apocaliptică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *