Deputatul Lovin i-a semnalat lui Paul Stănescu faptul că mulţi primari încă aşteaptă semnarea contractelor pe PNDL II

În prima parte a lunii februarie, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, l-a abordat pe Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în legătură cu PNDL, un program extrem de important pentru judeţul nostru, pentru primari şi comunităţile locale.

Parlamentarul ALDE a amintit faptul că, în august 2017, s-au aprobat peste 200 de proiecte cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, care au în vedere rezolvarea unor probleme cu care se confruntă judeţul Vâlcea şi comunităţile din această zonă. „Multe dintre aceste investiţii nu mai suportă amânare, iar la întâlnirile pe care le am în teritoriu, cetăţenii spun tot mai apăsat acest lucru. Până în prezent, unii dintre primari din Vâlcea au semnat contractele de finanţare, dar mulţi încă aşteaptă să fie chemaţi la Bucureşti, ca apoi să poată organiza licitaţiile şi, în cele din urmă, să treacă la execuţia lucrărilor”, i-a transmis deputatul Lovin ministrului Dezvoltării Regionale.

Liderul ALDE Vâlcea a cerut o situaţie detaliată a proiectelor pentru care s-au semnat contractele de finanţare şi un termen limită pentru finalizarea acestei etape, în aşa fel încât primarii să câştige timp şi să-şi pregătească documentaţiile pentru PNDL 3. Nu în ultimul rând, Lovin l-a întrebat pe Paul Stănescu când va începe noua sesiune şi l-a rugat să facă publice, în timp util, toate condiţiile de eligibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *