Primarul Dumitru Pirneci a fost atacat cu pumnii de un consilier PSD

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, primarul comunei vâlcene Dănicei, Dumitru Pirneci, s-a deplasat pe străzile localităţii pe care o conduce pentru a verifica şi supraveghea lucrările de deszăpezire.

La un moment dat, aflat în maşina proprie, trasă pe marginea drumului, primarul Pirneci s-a trezit cu cu Gheorghe Niţu, consilier PSD, care i-a deschis portiera şi a început să-l lovească cu pumnii.

„Mă aflam la deszăpezirea drumurilor din localitate în urma informării de vreme rea, cod portocaliu. Am fost alături şi de cei care aveau tractoare şi plug şi de cei care aveau antiderapant. După ce am curăţat o coastă pe DJ 852, la un moment dat mi-a sunat telefonul. Era o doamnă doctor profesor. Cum nu aveam semnal în zonă, am plecat cu maşina după semnal. Am parcat pe dreapta, am lăsat maşina pornită, timp în care vorbeam la telefon. Între timp, am văzut că se deschide brusc portiera şi cineva m-a luat la pumni. Pe moment, n-am conştientizat ce se întâmplă. Apoi, după ce am reuşit să cobor din maşină, am realizat cine era şi faptul că oprise microbuzul un pic mai departe de unde parcasem eu. Că dacă l-aş fi zărit că se apropie de mine, probabil aş fi plecat imediat sau măcar închideam uşile”, declară Dumitru Pirneci, pentru ziarul Adevărul.

Dumnitru Pierneci a mai spus că Gheorghe Niţu l-a mai ameninţat de câteva ori cu moartea, inclusiv în campania electrorală.

Primarul comunei Dănicei a mai spus că îl va acţiona în judecată pe consilierul Gheorghe Niţu. Pierneci mai are două plângeri depuse la poliţie împăotriva agresorului.26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *