La reluarea campionatului Ligii a 4-a, Viitorul Valea Mare face scorul campionatului, 15-0, pe teren propriu, cu Păstorul Vaideeni

Liderul Seriei Est a Ligii a 4-a, AS Mihăești a câștigat, 3-2, la Galicea, la reluarea campionatului, cu Sporting. Și ocupanta locului secund, AS Chimia 2012, a câștigat, weekend-ul trecut, 2-1, la P. Măglași. După 18 runde, AS Mihăești are 48 de puncte, în timp ce ocupasnta locului secund, AS Chimia 2012, are 39 de puncte. Pentru că la începutul campionatului, gruparea președintelui Marian Joița a cesionat locul în Superligă, nu mai are drept de promovare, la finalul acestui sezon, în seria de elită a fotbalului vâlcean.

În Seria Vest, ceea ce se anunța a fi derbiul campionatului, a fost un galop de sănătate pentru lider. Viitorul Valea Mare a învins de o manieră categorică ocupanta locului secund, Păstorul Vaideeni: 15-0. CS Gușoeni e pe 2, după victoria, 3-1, acasă, cu Inter Lăpușata. Pe 3 a urrcat Damila Măciuca, 11-0, la Livezi. Locul 4 este ocupat de CS Cavalerul Trac, 2-2, în runda din weekend, la Drăgășani, cu ASCAS Crețeni.

Lupta rămâne strânsă în acest eșlalon. Lider rămâne Viitorul Valea Mare, 40 de puncte, urmată de CS Gușoeni, 35 de puncte, Damila, 33 de puncte și Cavalerul Trac, 32 de puncte. Etapa viitoare, Viitorul Valea Mare va juca tot acasă, cu ASCAS Crețeni, CS Gușoeni, la Frâncești, , Damila, acasă cu Sportul Genuneni, iar Cavalerul Trac, la Lăpușata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *