Guvernul PSD se pregăteşte de nuntă…sindicaliştii de greve

Nuntă la palatul lui Dragnea, grevă la ministerul lui Pintea. Sindicatele din sănătate ameninţă Ministerul Sănătăţii cu greva generală dacă nu-şi primesc sporurile intacte.

Ministrul Sorina Pintea susţine că angajaţii din sistemul sanitar sunt de-o ipocrizie cruntă si arunca responsabilitatea achitarii acestor sporuri in ograda managerilor.

Deci…ai un director descurcareţ…îşi primeşti sporurile, în caz contrar primeşti doar  partea acordată de stat: „Aceste salarii nu sunt salarii mici. Dacă nu sunt scăderi de venituri, nu cred că sunt motive pentru greva generală, ar fi o ipocrizie pentru cei de la Sanitas să declanșeze greva. Putem discuta și putem găsi soluții. Știu că sunt nemulțumiți de aplicarea sporurilor, dar acel 30% trebuie respectat. Veniturile nete nu scad, ne raportăm la luna ianuarie, februarie a anului 2018. Veniturile nete cresc…. Să nu uităm că se pot acorda sporuri din veniturile proprii ale spitalelelor. Acest lucru poate fi realizat prin management performant”.

Cum foarte puţine spitale au manageri descurcareţi, varianta a fost refuzată de sindicalişti.

În fapt, in România nu mai funcţionează nimic. Ne ducem în cap,  am ajuns  pe butuci din cauza programului PSD, dar nimănui nu-I pasă.

Social democraţii se întrec în a pupa dosul liderului, ales şi reales la marele congres.

Cum luceafarul din Teleorman şi-a purtat noua iubită şi la acest congres, un obicei de-al casei, femeile trec …obiceiul rămâne, toata gaşca din partid se oferă să-l năşească. Madam Firea se bate cu madam Dancilă pe acest…privilegiu.

Ţara arde, pesediştii se înghesuie să-I poarte lui Dragnea lumânările… de nuntă.

Dacă aş fi in locului liderului Dragnea aş pune-o naşă pe Codruţa Kovesi, poatea aşa rezolvă imixtiunea politicului în sistemul de justiţie….şi scapă şi de admonestările trimise de UE.

Congresul a confirmat  şi dorinţa “ascunsă” a primarului Gabriela Firea, un personaj cu o gândire fascistă, care-şi doreşte să ajungă  preşedintele României.

O dorinţă extrem de nocivă…pentru noi. Soţii Ceauşescu au fost nevinovaţi în comparaţie cu acest personaj avid de bani şi de putere.

Nominalizarea primăriţei pentru această candidatură ar fi bomboana de pe coliva românilor.

Nu se ştie cât de bine funcţionează parteneriatul cu ALDE, în vederea susţineri lui Tăriceanu la preşedinţia României, dar doar preşedintele Senatului ne-ar putea scăpa de o belea ca Firea.

 

Nu ştim câţi dintre alegătorii români i-ar da voturile blondinei, dar doar faptul că ar ajunge în cursa ar ridica un mare semn de întrebare cu privire la  sănătatea mintală a românilor. În definitiv…a ajuns primarul capitalei…tot prin vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *