Silva-Crisflor şi Horas sunt noi transportatori pe rutele Fedeleşoiu şi Măgura

Pe data de 20 februarie, Autoritatea Judeţeană de Transport din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea a scos la licitaţie, pe site-ul Agenţiei pentru Agenda Digitală a Românie (A.A.D.R. – S.A.E.T.), cele două trasee judeţene, executate până în prezent de compania de transport în comun a Primăriei Râmnicu Vâlcea, SC ETA SA.

Cele două trasee scoase la concur sunt „Râmnicu Vâlcea – Goranu – Fedeleşoiu – Dăeşti” şi Râmnicu Vâlcea – Măgura (Mihăeşti).

Pe traseul Râmnicu Vâlcea – Dăeşti a fost declarată câştigător firma Silva-Crisflor SRL, iar pe traseul Măgura a câştigat SC Horas SRL.

În ceea ce proveşte traseul Râmnicu Vâlcea – Fedeleşoiu – Dăeşti, Silviu Dechel, administratorul Silva-Crisflor SRL, ne-a declarat că în zilele următoare va avea loc Consiliul Judeţean o întâlnire unde vor fi prezentate caietele de sarcini.

„Momentan nu ştim care va fi traseul, dacă vom circula pe ruta Râmnicu Vâlcea + Goranu – Dăeşti, sau pe Râmnicu Vâlcea – Bujoreni – Dăeşti. Mai întâi trebuie să vedem care sunt specificaţiile din caietul de sarcini. Cursa de Fedeleşoiu va fi executată cu trei autobuze, iar din câte ştiu, dar nu garantez, vor fi 15 curse, la fel ca cele executate de SC ETA SA”, a declarat Silviu Dechel.

În ceea ce priveşte preţul biletelor, Silviu Dechel a mai spus că pentru o perioadă acesta va rămâne neschimbat, însă acesta crede că preţul practicat de SC ETA SA pentru o cursă de 6-7 km. era mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *