Karateka de la Chimia și ACS SEN SPORT RM.VÂLCEA au câștigat 30 de medalii la Campionatului Naţional de Karate Shotokan WSF, desfășurat la Tg. Secuiesc

Sportivii secţiei de karate de la C.S. CHIMIA RM.VÂLCEA, pregătiți de antrenorul emerit Paul Dinu, au participat la finala Campionatului Naţional de Karate Shotokan WSF pentru Seniori, Juniori, Cadeţi, Minicadeţi şi Copii, desfăşurată la Târgu Secuiesc, în perioada 09-11.03.2018, competiţie de la care sportivii secţiei de karate ai C.S. CHIMIA Rm.Vâlcea, au obţinut 27 medalii din care: 3 de aur, 8 de argint şi 16 de bronz, astfel:

Medaliile de aur au fost obținute de sportivii: GHIŢĂ SILVIU (Kumite Individual), FLORESCU MARIO (Kumite Individual), ALEXANDRESCU ALEXIA şi FLOAREA DANIELA (Kumite Echipe); Medaliile de argint au fost obținute de sportivii: GHIŢĂ SILVIU, STANCIU NICOLAE, PAUL DINU (kata și kumite echipe), GUSTIUC DMITRII, FLOAREA DANIELA, PIROTEALĂ VLAD, ALEXANDRESCU ALEXIA, FLOAREA DANIELA şi PĂUN ȘTEFANIA;

Medaliile de bronz au fost obținute de sportivii: GHIŢĂ SILVIU, BÎLĂ ANDREEA, SORICĂ ROXANA, PIROTEALĂ VLAD, STANCIU NICOLAE, GHIMIȘ CRISTIAN, IRMA ISPAS, CLARA GHIMIȘ, TĂNASE MARIO, TĂRĂȘĂSCU CĂLIN, GHINEA ȘTEFAN, TOMA ANDREI și FLORESCU MARIO.

Tot la această ediție de Campionat Național au participat și doi sportivi de la ACS SEN SPORT RM.VÂLCEA, care au reușit să obțină o medalie de aur prin sportivul Eduard Văcaru, pregătit de Silviu Ghiță la Brezoi și alte două medalii de bronz una obținută tot de Eduard Văcaru de la Brezoi, iar cealaltă medalie de bronz a fost obținută de sportivul Marius Găgeanu de la Băbeni, pregătit de domnișoara antrenor Andreea Bîlă la Băbeni.

,,Sunt mulțumit de prestația elevilor mei, cred că se putea și mai bine, dar trebuie să țin cont și de experiența lor pe e o parte, cât și de nivelul ridicat al competiției. Au fost peste 1.100 de sportivi înscriși pe probe din toată țara. Îi felicit pe sportivi, le mulțumesc părinților pentru susținere și nu în ultimul rând clubului Chimia Rm. Vâlcea, un club cu tradiție, vechi de 100 de ani, din care cu mândrie facem parte, la bine și la greu.” – spune antrenorul coordonator al lotului, prof. Paul Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *