Constantin Lazăr (Kola) se gândeşte să candideze, în primăvara anului viitor, la şefia AJF Vâlcea

 

Mai sunt câteva luni şi va expira mandatul de preşedinte al AJF Vâlcea deţinut acum de fostul mare fotbalist al Chimiei, Constantin Pintilie. Acesta nu mai poate candida pentru un nou mandat, din două motive:

  • potrivit regulamentului aprobat de Adunarea Generală a AJF o persoană are dreptul la două mandate (Pintilie a avut deja două mandate)
  • începând de la mandatul viitor, candidaţii la şefia AJF trebuie să aibă studii superioare.

Actualul şef al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea, Constantin Lazăr (Kola) a declarat că se gândeşte să-şi depună candidatura, în primăvară, pentru postul ocupat acum de Pintilie.

„Am destulă experienţă acumulată, cred, în fotbal, pentru a fi capabil să candidez la şefia AJF. Mă gândesc să elaborez un program (un plan de măsuri) pe care să-l prezint în faţa Adunării Generale a AJF şi sper să mi se dea încredere, deci să fiu ales preşedinte”, a spus Kola.

Până acum, mai deschis sau mai voalat, şi-au anunţat intenţia de a candida la şefia AJF actualul secretar general, Daniel Demetrescu, arbitrul de Liga 1, Adi Comănescu, vicepreşedintele forului, prof. Grigore Tomoiagă şi şeful de la „Disciplină”, Lazăr Kola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *