Secretarul general al AJF Vâlcea, Daniel Demetrescu, delegat la derbiul rundei ce va avea loc în week-end, în Superligă, Cozia – Viitorul Dăești

Runda cu numărul 19 a Superligii Vâlcea se joacă sâmbătă, 31 martie, de la ora 11,00, la Călimănești. Se întâlnesc locurile 2 și 3, Cozia și Viitorul Dăești. Partida va fi condusă la centru de Daniel Demetrescu. Simona Sima și Mădălina Mazilu vor fi arbitri asistenți, Dumitru Nicula, observator AJF.

În Seria Est a Ligii a 4-a, capul de afiș al rundei ce se va disputa în week-end va fi la Budești. Se întâlnesc AS Râmnicu Vâlcea și AS Mihăești. Răzvan Mosor va conduce meciul, programat duminică, 1 aprilie, de la ora 11,00. Îl vor ajuta Marius Glodeanu și Bogdan Iordache, Paulian Păunescu va fi observator AJF.

Tot Răzvan Mosor va conduce și meciul derbi al Seriei Sud a Ligii a 5/a, Oltețul Zătreni – CS Șușani. La cele două linii vor fi doi arbitri asistenți debutanți, ambii din Băbeni, Adelin Nedea și Marius Bâryan. Observator AJF a fost delegat Dorel Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *