Triumful mafiei …

Cei trei Cosma, toti pesedişti, au învins justiţia din România. Denigrările lansate la adresa  justiţiei şi-au atins scopul: tatăl şi fiul au scăpat de puşcărie.

Înveninarea manifestată de fiica baronului împotriva magistraţilor nu ar fi reprezentat nimic dacă cei cinci magistraţi de la ICCJ nu i-ar fi dat dreptate, dacă nu ar fi decis că cei doi baroni pesedişti merită un nou proces. Fiica a declarat  că  cei doi sunt mai curaţi decât Albă ca Zapada, că poligraful din IPJ Buzău a clacat.E vechi şi a dat erori grave în cazul politicienilor. Doar în cazul lor.

Noi ce să mai zicem…trăim din eroare în eroare.

Deputata Andreea Cosma a acuzat …poligraful de hărţuire…drept urmare ministresa Carmen Dan a dispus „anchetarea” lui, verificarea lui fir cu fir până la intrarea-n priză.

Să mori …de plâns, dar se întâmplă.

Cele trei „fecioare” pesediste, două implantate în Parlamentul României, şi-au cumpărat libertatea. Au arătat că totul e posibil…dacă ai tupeul şi pilele necesare.

În pragul Centenarului, justiţia din România, cea mai reprezentativă parte a ei,  a dat câştig de cauză unor hoţi.Şi asta spune totul despre noi…şi despre profesionalismul acestei caste.

„Famigliile” au început să-şi arate faţa şi să atace direct la beregata poliţiei şi a magistraţiilor …fie cu bani, fie cu presiuni politice.

Începe o nouă eră, o eră în care mafia nu se mai fereşte, ba mai mult …încearcă să-şi legitimeze infracţiunile.

Solitarii au scăpat de puşcărie prin fugă, mai toţi încearcă să-şi reclădească o nouă viaţă prin paradisuri fiscale. Elena Udrea şi Alina Bica îşi beau ceaiul prin Costa Rica, Mazăre prin Madagascar, unii au ales Serbia, alţii Anglia.

Parlamentul se zbate la greu să lege relaţii cu Brazilia şi Cuba, pentru anumiţi „tovarăşi”, şi pentru averile dosite în destinaţii turistice.

Cei rămaşi la vatră au ales să atace statul de drept pe faţă, prin cumpărarea unor magistraţi şi a unor posturi de televiziune.

Astfel, Mafia contraatacă în piaţa publică.

De la Revoluţia din Decembrie, România a fost furată pe faţă, la televizor. Transparenţa a fost totală. Ne-am împuşcat în pieţele publice, sub reflectoare, un scenariu coordonat de regizorul Sergiu Nicolaescu şi actorul Ion Caramitru, fost ministru al culturii.

Totul a mers perfect, victimele colatarele au fost îngropate şi uitate, şpăgarii  din noul val au primit şi primesc indemnizaţii de luptători ai revoluţiei… deşi în oraşele din care provin nu s-a tras un foc de armă, cum este şi cazul Râmnicului.

Cazul a fost anchetat, dar revoluţionarii de carton îşi primesc în continuare indemnizaţiile.

Cloaca a învins sistemul de drept, şi-l va ţine sub control cu legi făcute pentru facilitarea jafului.

Ne-am unit cu diavolul şi acum plătim preţul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *