Dumitru Lovin îi cere vicepremierului Stănescu să „resusciteze” proiectul privind amenajarea bazinului de înot din Zăvoi

Deputatul Dumitru Lovin i-a semnalat vicepremierului Paul Stănescu faptul că proiectul privind construirea unui bazin de înot lângă Stadionul din Zăvoi s-a cam rătăcit prin sertarele Companiei Naţionale de Investiţii CNI S.A.. În interpelarea pe care i-a transmis-o, parlamentarul a amintit că, în 2016, după ce au predat amplasamentul, reprezentanţii Primăriei Râmnicului erau foarte entuziasmaţi de acest proiect, însă, un an mai târziu, apăreau primele probleme. Firma care a câştigat execuţia lucrărilor a renunţat la contract pentru că, făcându-şi mai atent calculele, ar fi ajuns la concluzia că nu iese prea mult în câştig. A urmat o a doua licitaţie, potrivit Executivului local, dar din februarie 2017 nu se mai ştie ce a urmat.

Având în vedere că a trecut încă un an de atunci, iar râmnicenii, ca şi autorităţile locale, trebuie să ştie concluzia, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a cerut conducerii Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene o situaţie detaliată a proiectului şi măsuri concrete pentru urgentarea acestei investiţii, extrem de importantă pentru Râmnic, în condiţiile în care industria locală scade de la o zi la alta, iar pentru a dezvolta turismul activ, în paralel cu cel monahal şi cultural, sunt necesare cât mai multe astfel de obiective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *