Surpriză în Seria Vest a Ligii a 4-a: „lanterna roşie”, AS Popeşti, câştigă la Guşoeni

Echipa de pe locul 3, în Seria Est a Ligii a 4-a, AS Râmnicu Vâlcea, a câștigat, la Budești, disputa cu prima clasată, AS Mihăești, scor 4-3.

Cum AS Chimia 2012 a bătut la Bunești, 4-1, distanța dintre AS Mihăești și echipa lui Marian Joița s-a micșorat la 6 puncte. Dar AS Chimia nu are drept de proimovare, astfewl că va face pasul spre Superligă, dacă va îndeplini condițiile necesare, echipa care va termina pe 3, cel mai probabil gruparea lui Dinucu, AS Râmnicu Vâlcea 2016.

În Seria Vest, Viitorul Valea Mare bate la Grădiștea (5-1) și păstrează avansul de 7 puncte față de ocupanta locului secund, Damila Măciuca, echipă care a câștigat la Berbești (4-2).

Gruparea finanțată de Robert Dican, CS Cavalerul Trac Cernișoara rămâne pe 3 după victoria acasă, 4-1, cu Victoria Frîncești. și CS Gușoieni are același număr de puncte ca gruparea din Cernișoara, dar e pe 4, cu un golavaraj mai slab ca trupa lui Dican.

Marea surpriză a week-endului, în Vâlcea, poate fi considerată victoria grupării din Popești, „lanterna roşie” a seriei, până la ora jocului, la Guşoeni, 2-1. Astfel, ultima clasată în seria Vest este acum formaţia din Genuneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *