HCM a remizat (26-26) în restanţa de la Zalău şi e la 4 puncte de locul 3 ocupat de Măgura Cisnădie

Aşa cum era de aşteptat, restanţa de la Zalău, în Liga Florilor, HC – HCM s-a lăsat cu mulţi nervi, atmostfera fiind „alimentată” de principalul grupării ardelene, profesorul Gheorghe Tadici. Finalistă a Cupei României, prilej cu care şi-a asigurat prezenţa, din toamnă, în Cupa EHF, gruparea vâlceană a condus în marea majoritate a timpului de joc, în prima repriză, dar gazdele au revenit şi la vestiare s-a intrat cu 14-14.

Repriza a doua a fost echilibrată şi, potrivit siteului digisport.ro, „s-a mers cap la cap în minutele de final. La ultima fază, după un atac ratat al gazdelor, vâlcencele au fost oprite din drumul spre gol de arbitri, care au dictat repetarea unei repuneri din margine”.

În clasament, cu un joc mai puţin (cel cu CSM Bucureşti, programat joi, 19 aprilie, ora 18,00, în Sala Traian), HCM e pe 4, cu 40 de puncte, cu 4 mai puţine ca Măgura Cisnădie, ocupanta locului 3, şi cu 5 mai puţin faţă de SCM Craiova, echipa de pe locul 2.

Până la confruntarea cu CSM Bucureşti, fetele noastre vor juca sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17,00, la Galaţi, cu Danubius.

Până la finalul campionatului, HCM mai are de jucat cu:

HCM Slobozia (acasă) – etapa a 23-a

CSM Roman (în deplasare) – etapa a 24-a

Măgura Cisnădie (acasă – meci ce ar putea decide ocupanta locului 3) – etapa a 25-a

Rapid Bucureşti (în deplasare) – etapa a 26-a

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *