Un milion de retardaţi … pentru susţinerea mafiei

Un milion de retaradaţi vor fi scoşi în stradă de PSD pentru susţinerea mafiei, un alt milion de bolnavi asteaptă chirciţi de durere imunoglobulina necesară supravieţuirii.

Medicamentul există, dar doar in depozitul statului. Timp de două luni, un milion de bolnavi au suferit cumplit din cauza indolenţei conducerii MS.

Crucea Roşie din Austria a trimis in procedură de urgenţă in data de 31 martie, 3.850 de doze, dar lotul a fost stopat de Ministerul Sănătăţii din motive tehnice: calculul preţurilor pentru medicamentele achiziţionate prin mecanismul de protecţie civilă… nu se încadra în prevederile legale în vigoare, astfel că a fost nevoie de o nouă metodologie, care va fi publicată săptămâna aceasta în Monitorul Oficial.

Ministrul Sorina Pintea a declarat ca nu a stiut nimic…

Normal ar fi fost ca ministerul Sănătăţii să se intereseze zilnic de evoluţia crizei cu pricina, nu de scandalurile cu infirmierele nemulţumite de calculul salariului. O alta gafă comisă de habarniştii din Ministerul Muncii.

Se pare că PSD se zbate să pună România pe butuci până la finalizarea mandatului sub privirile oripilate ale occidentului.

Mai nou, premierul din umbră işi umflă muşchii la liderii europeni cu anunţuri de independenţă statală, în condiţiile în care toate crizele generate de actualul guvern de habarnişti au fost rezolvate cu ajutorul extern oferit de UE, unul extrem de scump.

Capii PSD pricep cam greu că ajutorul oferit vine la pachet cu respectarea unei legislaţii europene, că nu poţi să mânânci “caviarul” cum vrei şi când vrei… fără nicio obligaţie.

Liviu Dragnea ne-a anunţat că va scoate în stradă peste un milion de oameni pentru susţinerea familiei tradiţionale.

Adică …un milion de retardaţi vor fi scoşi şi aruncaţi în stradă pentru susţinerea familiei tradiţionale împotriva cuplurilor homosexuale.

Ne-au invadat homosexualii şi noi nu ne-am dat seama, noroc cu liderul PSD care şi-a dezvoltat o vivacitate de vultur pleşuv, o calitate deprinsă după divorţul de Bombonica,

că tot vorbim de familia tradiţională.

În familia tradiţională românească amantele nu se iau în calcul, sunt bonusuri plătite să confirme virilitatea…financiară.

Sunt un rău necesar …avizat de nevestele din dotare, nu de alta dar un refuz le aruncă pe   drumuri, locul lor fiind luat de o jupâniţă de trei ori mai tânără şi mai suplă.

În realitate, electoratul pesedist va fi folosit ca factor de presiune asupra justiţiei, a CCR. Un gest de o jegozenie cumplită. Săracii vor fi folosiţi să scape de pârnaie mafia instalată în toate punctele cheie.

Succesul acţiunii ţine doar de organizatori, dar nu asta contează, contează în schimb modul de operare al actualilor lideri: dezordinea administrativă şi socială, metodă uzitată la greu,  care facilitează tunurile financiare.

Se fură ca-n codru…cu rachete de semnalizare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *