Florin Dinucu, preşedinte AS Râmnicu Vâlcea 2016: „Echipa noastră a dovedit seriozitate şi constanţă în evoluţiile de până acum, în campionat”

Week-endul trecut , formația AS Râmnicu Vâlcea 2016 a câștigat la P Otăsău, 5-3, în seria Est a Ligii a 4+a, urcând pe locul 2, la 4 puncte de lider, AS Mihăeşti. week-ul viitor, la Budeşti va fi un derby local între echipa comunei şi gruparea preşedintelui Florin Dinucu, echipă care-şi desfășoară meciurile de pe teren propriu în comuna primarului Ionel Vlădulescu.

„Meciul de la P Otasau a fost un meci frumos în care am remarcat disciplina echipei gazdă, o echipă care a practicat un fotbal curat, fără durități, fiind susținută de un public numeros, cât si de prezenţa primarului Catalin Avan. Meciul a fost plăcut ochiului, echipa noastră conducând la pauză cu 3-0. după pauză, motivați de antrenorul Costel Gaită, băieții au înscris rapid două goluri, astfel ca scorul a devenit 0-5. pe fondul relaxării echipei noastre, gazdele au punctat de 3 ori până la final, astfel că s-a terminat 3-5. Marcatorii noștri au fost Rizoiu, V. Bogorodea 2, Corjuc şi Bunită Tony.”

„În continuare, demonstrăm că suntem una dintre puținele echipele din Vâlcea care nu are susținere financiară de la bugetul public, fiind sprijiniți financiar de către domnul Robert Gălbenus, patronul firmei Ledco. poate şi asta constituie un punct de legătură în privința evoluțiilor noastre constant bune. remarc şi aportul antrenorului Costel Gaită, seriozitatea şi disciplina jucătorilor noștri.

Obiectivul prim al echipei a fost să prindem play-offul, lucru ce s-a realizat, dar în continuare ne jucăm șansa, cu seriozitate, astfel încât să urcăm chiar şi pe primul loc, dacă se poate. Apoi, în vară, dacă terminăm pe loc de promovare în Superligă, facem o şedinţă şi decidem dacă din toamnă ne înscriem în primul eşalon fotbalistic al Vâlcii”, spune preşedintele grupării din Rm. Vâlcea, Florin Dinucu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *