Joi, 26 aprilie, în Sala Traian, HCM întâlneşte campioana României, CSM Bucureşti

joi, 26 aprilie, de la ora 18,00, vă invităm la un regal handbalistic în Sala Traian. HCM întâlnește, într/un meci restant, campioana României, CSM București, grupare calificată recent în final 4 în Liga Campionilor, acolo unde va întâlnii, în semifinale, campioana en/titre a Europei, Eto Gyor.

„Biletele pentru partida HCM Rm.Vâlcea – CSM București se vor pune în vânzare joi, 26 aprilie, de la ora 15.00, la casele de biletele de la Sala Sporturilor Traian. Prețul biletelor rămâne același ca pe tot parcursul acestui sezon”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de conducerea clubului vâlcean.

Deşi e calificată în cupele europene, din toamnă, ca finalistă a Cupei României, HCM Rm. Vâlcea are speranţe mici să mai prindă podiumul Ligii Florilor. Măgura Cisnădie, echipa de pe locul 3, are acum un avans de 7 puncte față de vâlcence şi pare a nu mai pierde ultimul loc de pe podium. mai sunt 4 etape din acest campionat, iar HCM şi Măgura se vor întâlnii în meci direct în penultima etapă, la Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *