Juniorii născuţi 2006 de la CS Hidro – ISport, locul 1 la „Viitorul Arges Cup”

Două grupe de juniori de la cluburile vâlcene CS Hidro și Isport Rm. Vâlcea (grupele 2006 și 2008, antrenate de profesorul Bogdan Mihalache şi Adi Savu) au participat recent la o competiție desfășurată la Pitești, „Viitorul Argeș Cup”.

La categoria copii născuţi 2006, juniorii vâlceni au terminat pe primul loc, după ce au învins în finală echipa clubului organizator, Viitorul Argeş (a fost 1-1 la finalul timpului regulamentar şi 2-1 după executarea loviturilor de departajare). Până la finală, juniorii de la CS Hidro – ISport au mai trecut, printre alţii, de Prosport Bucureşti şi, în semifinală, de CSA Steaua.

De asemenea, Darius Tudose (CS Hidro – ISport) a fost declarat cel mai bun portar al turneului, la 2006

La grupa 2008, juniorii vâlceni au avut evoluţii la fel de bune, dar au au pierdut  finala cu Viitorul Argeș

Notăm, totuşi, victoria vâlcenilor în semifinale, cu Academia de Fotbal FC Voluntari.

Altfel, profesorul Bogdan Mihalache se pregătește de organizarea Cupei Speranțelor, cea mai puternică întrecere de minifotbal din zona Olteniei. Vor fi întreceri la grupe de vârstă copii născuți de la 2006 la 2011.

Vor fi meciuri în două week-enduri (12-13 mai și 19-20 mai). Au confirmat prezența 40 de echipe, pentru primul week-end și sunt așteptate circa 50 echipe pentru al doilea week-end.

Printre cluburile participante se numără: CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, CSA Steaua, Poli Timișoara.

Turneul este organizat in parteneriat cu Primăria Rm, Vâlcea, care va pune la dispoziția organizatorilor terenul de iarbă din Complexul Sportiv Zăvoi.

Pentru oferirea premiilor s-a implicat şi Federaţia Română de Fotbal. De altfel, la festivitatea de premiere vor fi prezenţi şi oficiali FRF: Mihai Stoichită, Gheorghiţă Geolgău sau Miodrag Belodedici. E posibil să ajungă și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *