Tânărul arbitru vâlcean Remus Grigorie susţine că a fost lovit,la un meci de juniori, de reprezentantul clubului Flacăra Horezu, avocatul Ionel Nistor

Din păcate, la meciul de juniori 1, disputat în Treapt, ACS Flacăra Horezu – Olteţul Alunu, a avut loc un incident nedorit. arbitrul acelui meci, tânărul Remus Grigorie susţine că a fost bruscat de reprezentantul clubului gazdă, avocatul Ionel Nistor. Cum este deontologic, am încercats aflăm părerea ambelor părţi implicate în acest incident.

Arbitrul Remus Grigorie: „Acum câteva minute am fost la UPU, pentru că am o durere în piept. Nu mi-au eliberat certificat medico – legal pentru că nu am urme. I-am făcut, totuşi, domnului avocat, plângere penală pentru lovire, la Poliţia Horezu. Pe toată durata meciului, domnul avocat m-a înjurat, protesta la fiecare decizie a mea, îi instiga şi pe spectatori să mă înjure. Cu vreo 10 minute înainte de faza penalty-ului, a fost un contact  între doi jucători de la ambele echipe, iar domnul avocat mi-a cerut să dau fault. Apoi a urmat faza la care dânsul a spus că nu e penalty, deşi a fost fault 3-4 metri în interiorul careului gazdelor. Pe final, am mai dat un penalty, pentru henţ în careu, tot pentru Alunu şi, e adevărat, nimeni nu a protestat.”.

„Nu l-am lovit, cum susţine el. doar l-am împins şi i-am spus ca nu a fost penalty. Dar o fi zis că dacă eu sunt avocat, să ia nişte bani de pe urma mea.A mai fost un penalty, tor pentru oaspeţi, în ultimul minut. A fost corect, nimeni n-a protestat. Cred că sunt cu capul pe umeri, cum era să dau în el? Am văzut că se plânge că mi-a făcut plângere penală, că  aş fi vrut să-l lovesc, dar s-a ferit. nu-i adevărat”, susţine avocatul Ionel Nistor, reprezentantul clubului Flacăra Horezu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *