Asfaltarea drumurilor din Malai o prioritate pentru Gabriel Ţolea

Primarul comunei Malai, Gabriel Ţolea a anunţat că a terminat documentaţia tehnică şi că a scos la licitaţie pentru execuţie a proiectului „modernizarea și extinderea infrastructurii rutieră și edilitare în satele Săliştea, Malaia şi Ciungetu”.

Investiţia în valoare de 5,69 milioane de lei este finanţată prin PNDL 2, iar dacă nu vor exista complicaţii în urma licitaţiei, în luna august-septembrie va începe asfaltarea celor 3 kilometrii de drum comunal.

Aşa cum spunea la finele anului trecut, în această vară au început lucrările de reabilitare a reţelelor de apă curentă din satele Săliştea şi Ciunget.

Aici este vorba de aproximativ 15 kilometrii de reţea de apă care trebuie înlocuită sau introdusă, iar investiţia va fi suportată din bugetul local.

Tot odată, Gabriel Ţolea, primarul comunei Malaia ne-a informat că la finele săptămânii trecute a avut loc cea de 15-a ediţie a „Festivalului Loviştean”, eveniment sportiv dedicat elevilor. Acest eveniment a avut loc pe terenul de sport al şcolii din Malaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *