În Liga Florilor se știu retrogradatele și echipele care vor juca barajul de menținere / retrogradare în Liga a 2-a

În ultima etapă, Liga Florilor poate stabili locurile 2-3 dar și a doua retrogradată.

Joi, 17 mai, SCM Craiova va juca ultima restanță, acasă cu ACS Corona Brașov. Dacă bate, proaspăta câștigătoare a Cupei EHF trece pe locul 2, cu un punct peste Măgura Cisnădie.

În ultima etapă, Măgura joacă acasă cu CSM Slatina. Pentru a termina pe locul 2, craiovencele ar trebui să câștige și la Brăila.

La retrogradare, Rapid este ca și picată în Liga a 2-a. AHCM Slobozia e a doua echipă retrogradată. Chiar dacă bate acasă pe HC Zalău, iar U Cluj pierde la Zalău, clujencele au același număr de puncte ca Slobozia. Dar, în meciurile directe, U Cluj are două victorii:  27-24, la Slobozia, si 22-20, în Ardeal.

Totuși, U Cluj și Danubius Galați vor juca barajul de promovare / menținere în Liga Florilor cu echipele din Liga a 2-a.

Cât despre HCM Rm. Vâlcea, aceasta trebuie să câștige la Rapid pentru a fi sigură de locul 4 la finalul sezonului în Liga Florilor. Dacă pierde la deja retrogradata Rapid, iar Zalăul lui Tadici câștigă la Slobozia, atunci ardelencele termină pe 4, cu un punct peste gruparea vâlceană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *