Cu ţara la….REMAT

S-a dus dracului şi pilonul II de pensii private. Liviu Dragnea a pus gheara pe el, o ilegalitate pregătită cu un an în urmă. Ponta şi liberalii îl ameninţă cu plângeri penale, activul de partid stă ascuns pe sub birouri până la găsirea unor explicaţii pertinente şi a unei variante legale.

Românii au fost obligati să cotizeze, dar fără  informaţia de bază, că respectivul pilon privat este o varianta de rezervă pentru stat…nu pentru ei.

Liderul PSD a anunţat, din greşeală,  marele furt,  chiar pe pagina guvernului, o gafă marca PSD, de câteva ore bune încearcă, prin minciuni ordinare, să inducă ideea că furtul nu e furt, că informaţiile postate de membrii actualului guvern fac parte din lovitura de stat pregătita de liberali la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Brusc, liberalul Ludovic Orban, cel mai contesat lider PNL, s-a trezit cea mai importantă piesă de pe tabla de şah, chiar dacă nimeni nu-l suspecta că ar putea să ocupe  acest rol.

Trecând peste reprezentaţia penibilă oferită zilnic de actuala clasă politică, privind chiar şi superficial la actori, tabloul oferit este terifiant, trăim momentul în care trimitem ţara…la REMAT, recuperăm şi transformăm ce se mai poate. De vândut s-a vândut tot în ultimii 30 de ani, artizanii scenariului dau  cu subsemnatul  în instanţele de judecată, până şi Ion Iliescu a ajuns să jure pe Biblie că Revoluţia din Decembrie a fost un rău necesar, că s-a desfăşurat liber, nu în baza unui scenariu, deşi cam toti actorii de la balcon erau actori, regizori şi câţiva politicieni din culisele regimului ceauşist.

Ion Caramitru, Sergiu Nicolaescu, Petre Roman, Ion Iliescu …se plimbau prin piaţetă şi s-au trezit în balcon…

Instanţa va fi obligată să dea verdictul final, să-i deconspire pe ce cei care timp 30 de ani au distrus o ţară,  pe cei care au început cu regizarea unei revoluţii şi au ajuns la furtul pensiilor.

În prezent, importăm tot, până şi hârtia igienică, şi suntem foarte mândri de asta. Oficialii taie panglici la fiecare uliţă asfaltată, câte 3 km pe an, că mai mult nu sunt în stare, sunt campioni doar la umflarea costurilor.

Reconstruim oraşe prin reinventarea unor proiecte finalizate cu  patru, cinci ani în urmă, cum este şi cazul Râmnicului, unde primarul reface un parc, deşi lucrarea nu avea nevoie de reparaţii, dar banul trebuie să circule.

Săptămâna aceasta va fi una de foc, fostul preşedinte Ion Iliescu dă declaraţii în instanţă sub înjurăturile străzii, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu află decizia în dosarele aflate pe rol, iar Vasilica Dăncilă se luptă intens cu lovitura de stat existentă doar în scenariile partidului. O penibilitate cruntă…dacă ţinem cont de faptul că PSD deţine Puterea în România, că PNL mimează opoziţia, din cauza afacerilor transpartinice, iar PMP şi USR fac joc de glezne până la alegerile viitoare.

În toată această hărmălaie, programată pentru facilitarea tunurilor, printre văicărelile lansate  în media de madam Dăncilă, actuala guvernare face praf toată legislaţia din România, mai fură câte o pensie, mai pune câte un impozit…

Astfel, până la viitoarele alegeri,  vom plăti cu amenzi usturătoare exercitarea drepturilor  garantate de Constituţie, iar  rezerva de bani cotizată în fondurile de pensii private va fi naţionalizată şi folosită în interesul celor aflaţi la butoanele statului.

D.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *