FOTO: Locuitorii din Berislăveşti au sărbătorit, alături de primarul Buşagă şi mai marii judeţului, Zilele Comunei

Duminică, 27 mai, la Berislăveşti a avut loc cea de a VIII-a ediţie a Zilei Comunei, eveniment organizat de Consiliul Local, împreună cu primarul Ion Buşagă.

Cu acestă ocazie, primarul comunei Berislăveşti, Ion Buşagă a recompensat elevii care au obţinut premii la concursurile judeţene şi interjudeţene, dar şi tinerii care au împlinit 18 ani.

În cadrul unei slujbe religioare, primarul Ion Buşagă a fost naşul de cununie la mai multe cupluri din localitate care au împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani de cununie.

La sărbătoarea comunei Berislăveşti au răspusn afirmativ invitaţiei primarului Buşagă, Prefectul judeţului Vâlcea, Florian Marin, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, parlamentarii vâlceni, Daniela Oreşanu, Vasile Cocoş, Bogdan Matei, Eugen Neaţă, Ovidiu Popa, dar şi colegi de breaslă, primarii din zonele alăturate.

Primarul Ion Buşagă le-a mulţumit tururor cetăţenilor localităţii pentru încrederea pe care i-au oferit-o şi crede că investiţiile pe care le-a făcut în comună, lucrările de infrastructură şi altele, sunt dovada că „primarul este în slujba cetăţeanului”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a ţinut să-l felicite pe primarul Buşagă pentru faptul că reuşit să atragă în comună fonduri de investiţii foarte mari, fonduri ce au dus la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor din Berislăveşti.

După luările de cuvânt ale primarului şi ale mai marilor judeţului, locuitorii din Berislăveşti s-au bucurat de un concert susţinut de interpreţii de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian, Anicuţa Prisecaru, Daniela Băcăoanu, Maricica Mihoianu şi Trandafir -Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *